Uffe K Bygg AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Uffe K Bygg AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Uffe K Bygg AB är ett av dem. Statusen för Uffe K Bygg AB är att Bolaget är aktivt.

Uffe K Bygg AB är ett Aktiebolag och skapades 1985-02-25. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Uffe K Bygg AB ska trivas.

Uffe K Bygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaggeryd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra byggnadsarbete, uthyrning av fastighet samt bedriva handel med byggmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Uffe K Bygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Uffe K Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Uffe K Bygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6506011.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Uffe K Bygg AB är Karlsson, Ulf Gunnar som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Birgitta Caroline som är född 1975 och har titeln Suppleant, Lindahl, Margareta Kerstin Marie som är född 1959 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Uffe K Bygg AB har 556254-4535 som sitt organisationsnummer.