Granefelt Lantbruks Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556255-3627 är organisationsnummer för företaget Granefelt Lantbruks Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Granefelt Lantbruks Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som Granefelt Lantbruks Aktiebolag finns i.

Granefelt Lantbruks Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-01-25 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Granefelt Lantbruks Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Granefelt Lantbruks Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Granefelt Lantbruks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Granefelt Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0370-690030 eller genom brev på följande adress:
Jussö Gård, 568 92, Skillingaryd

Bolaget skall bedriva djurproduktion, odling och handel med potatis, handel med ägg, bedriva handel med värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Granefelt Lantbruks Aktiebolag och det är Granefelt, Gunnar Johan Börje som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Granefelt, Jenny Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Granefelt, Siv Alice Birgit som är född 1938 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,