Mak i Vaggeryd AB

Jönköpings län

Information

556267-0454 är organisationsnummer för verksamheten Mak i Vaggeryd AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mak i Vaggeryd AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som Mak i Vaggeryd AB finns i.

Mak i Vaggeryd AB har varit registrerat sedan 1985-11-04 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mak i Vaggeryd AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Mak i Vaggeryd AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mak i Vaggeryd AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Mak i Vaggeryd AB så kan ni göra det på telefon genom 0393-12020 eller genom brev på följande adress:
Frideborgsv. 13, 567 30, Vaggeryd

Bolaget skall bedriva handel med samt förädling av fanér, bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mak i Vaggeryd AB och det är Isaksson, Claes Morgan Sören som är född 1968 och har titeln Likvidator, Jönsson, Ulf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor,