Sandahls Bygg & Maskin Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Sandahls Bygg & Maskin Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Vaggeryd som är den kommunen där Sandahls Bygg & Maskin Aktiebolag finns. I Vaggeryd så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sandahls Bygg & Maskin Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sandahls Bygg & Maskin Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sandahls Bygg & Maskin Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sandahls Bygg & Maskin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0370-516000.

Vaggeryd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sandahls Bygg & Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sandahls Bygg & Maskin Aktiebolag har idag 556267-7780 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sandahl, Ingvar Evert Gustav -Sandahl, Thord Anders Eskil Ordförande saknas. är den som för stunden ansvarar för Sandahls Bygg & Maskin Aktiebolag

Bolaget skall driva byggnadsrörelse och fastighetsförvaltning samt uthyrning av och handel med bilar och maskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sandahls Bygg & Maskin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Klas Åke Sören som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandahl, Ingvar Evert Gustav som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandahl, Thord Anders Eskil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandahl, Lars Ingvar Krister som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.