S-E Skog & Maskin AB

Jönköpings län

Information

556269-6913 är organisationsnummer för bolaget S-E Skog & Maskin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S-E Skog & Maskin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som S-E Skog & Maskin AB finns i.

S-E Skog & Maskin AB har varit registrerat sedan 1985-12-19 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för S-E Skog & Maskin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

S-E Skog & Maskin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för S-E Skog & Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med S-E Skog & Maskin AB så kan ni göra det på telefon genom 0370-91317 eller genom brev på följande adress:
Hagstad, 568 92, Skillingaryd

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad, försäljning av entreprenadmaskiner samt reparation och underhåll av desamma samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S-E Skog & Maskin AB och det är Ek, Hans Stefan Hosea som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Britta Judit Viola som är född 1940 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Kennethsson, Eva Christina som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor,