Sjöaryds Lantbruks Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Sjöaryds Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Sjöaryds Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sjöaryds Lantbruks Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sjöaryds Lantbruks Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-04-08. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där företaget finns i jobbar för att företag som Sjöaryds Lantbruks Aktiebolag ska trivas.

Sjöaryds Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaggeryd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva jord och skogsbruk, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjöaryds Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Sjöaryds Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Sjöaryds Lantbruks Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0370-72068.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Sjöaryds Lantbruks Aktiebolag är Karlsson, Claes Göran Tomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Sven Lennart Göran som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Marita Harriet Irene som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Solvieg Elisabet som är född 1931 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Lindahl, Margareta Kerstin Marie som är född 1959 och har titeln RevisorLR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sjöaryds Lantbruks Aktiebolag har 556275-1163 som sitt organisationsnummer.