Johansson Teknik & Trading i Småland Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Johansson Teknik & Trading i Småland Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Vaggeryd som är den kommunen där Johansson Teknik & Trading i Småland Aktiebolag finns. I Vaggeryd så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Johansson Teknik & Trading i Småland Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Johansson Teknik & Trading i Småland Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Johansson Teknik & Trading i Småland Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Johansson Teknik & Trading i Småland Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Formv. 1, 567 30, Vaggeryd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0393-16360.

Vaggeryd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Johansson Teknik & Trading i Småland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Johansson Teknik & Trading i Småland Aktiebolag har idag 556294-7555 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Johansson Teknik & Trading i Småland Aktiebolag

Bolagets verksamhet skall bestå av konsulttjänster konstruktion, produktion och produktutveckling inom verkstadsteknisk och mekanisk industri samt handel med materialhanteringsutrustning och sport och fritidsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I Johansson Teknik & Trading i Småland Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Sören Jonny Martin som är född 1945 och har titeln VD, Johansson, Sören Jonny Martin som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karin Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Revisor, Carlson, Hans Sven Anders som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.