Mattias Mattssons Mekaniska Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Vaggeryd finns det ett Aktiebolag som heter Mattias Mattssons Mekaniska Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Mattias Mattssons Mekaniska Aktiebolag i Jönköpings län. Vaggeryd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Mattias Mattssons Mekaniska Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1987-04-27 så har Mattias Mattssons Mekaniska Aktiebolag varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Mattias Mattssons Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Mattias Mattssons Mekaniska Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ödestuguv. 42, 567 32, Vaggeryd. Vi ni istället prata med Mattias Mattssons Mekaniska Aktiebolag så kan ni göra det på 0393-12055.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Sven Ivar som är född 1951 och har titeln VD, Andersson, Sven Ivar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Costy Lennart Gösta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Grann, Karin Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, Landström Andersson, Hans Stefan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Sven Ivar Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. .

Mattias Mattssons Mekaniska Aktiebolag har 556297-2819 som sitt organisationsnummer.