Oswald Ljungqvists Ur i Vaggeryd Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Oswald Ljungqvists Ur i Vaggeryd Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vaggeryd. Det är nämligen den kommunen som Oswald Ljungqvists Ur i Vaggeryd Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Oswald Ljungqvists Ur i Vaggeryd Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Oswald Ljungqvists Ur i Vaggeryd Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1987-10-21. Men sedan 1989-01-01 så har Oswald Ljungqvists Ur i Vaggeryd Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Österg. 6, 567 30, Vaggeryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Oswald Ljungqvists Ur i Vaggeryd Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0730-597689.

Vaggeryd arbetar för att bolag som Oswald Ljungqvists Ur i Vaggeryd Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Oswald Ljungqvists Ur i Vaggeryd Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall köpa och sälja klockor samt utföra reparationer i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Oswald Ljungqvists Ur i Vaggeryd Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Oswald Ljungqvists Ur i Vaggeryd Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Rickard Börje som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anette Helena Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Broman, Sven Olof Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Proverum Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Oswald Ljungqvists Ur i Vaggeryd Aktiebolag är 556308-7286.