Elbyrån i Vaggeryd Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Elbyrån i Vaggeryd Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Elbyrån i Vaggeryd Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Elbyrån i Vaggeryd Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Elbyrån i Vaggeryd Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-23. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där företaget finns i jobbar för att företag som Elbyrån i Vaggeryd Aktiebolag ska trivas.

Elbyrån i Vaggeryd Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaggeryd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva elektrisk installationsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elbyrån i Vaggeryd Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Elbyrån i Vaggeryd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Elbyrån i Vaggeryd Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0393-36000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Elbyrån i Vaggeryd Aktiebolag är Gustavsson, Håkan som är född 1961 och har titeln VD, Gustavsson, Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Alex Roland som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Roger Viktor som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Claes Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln RevisorHärelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Elbyrån i Vaggeryd Aktiebolag har 556312-9955 som sitt organisationsnummer.