Thor Ahlgren Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Thor Ahlgren Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Vaggeryd som är den kommunen där Thor Ahlgren Aktiebolag finns. I Vaggeryd så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Thor Ahlgren Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Thor Ahlgren Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Thor Ahlgren Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Thor Ahlgren Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Fåglabäcksv. 17, 568 32, Skillingaryd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0370-79800.

Vaggeryd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Thor Ahlgren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Thor Ahlgren Aktiebolag har idag 556314-6660 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Thor Ahlgren Aktiebolag

Bolaget skall idka tillverkning av och handel med metallartiklar och massartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Thor Ahlgren Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahlgren, Sven Karl som är född 1953 och har titeln VD, Ahlgren, Sven Karl som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Ann-Charlotte Christina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.