Byarums Snickeri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Byarums Snickeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Vaggeryd. I Byarums Snickeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Lars Wallis som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Randow, Jan Erik Ronny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Ingrid Anna Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Randow, Christina Helena Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lagerqvist, Erik Bengt som är född 1977 och har titeln Revisor, Jönköpings Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Byarums Snickeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byarums Snickeri Aktiebolag på telefon 0393-10030.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom snickeri- och träbearbetningsbranschen samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Byarums Snickeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Byarums Snickeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Byarums Snickeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Byarums Snickeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byarums Snickeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Axelsson, Lars Wallis -Randow, Jan Erik Ronny

Byarums Snickeri Aktiebolag har 556317-0462 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.