Wix Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556319-4009 är organisationsnummer för företaget Wix Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wix Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som Wix Aktiebolag finns i.

Wix Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-02-23 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Wix Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Wix Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wix Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Wix Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0392-20000 eller genom brev på följande adress:
Hagafors, 560 13, Hok

Bolaget skall bedriva elproduktion, äga och förvalta fast och lös egendom och idka därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Wix Aktiebolag och det är Lindberg, Axel Elam Felix som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Birgitta Maria Christina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Berglund, Anders Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,