PEAN SWEDEN Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556335-6525 är organisationsnummer för företaget PEAN SWEDEN Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PEAN SWEDEN Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som PEAN SWEDEN Aktiebolag finns i.

PEAN SWEDEN Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-10-05 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PEAN SWEDEN Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

PEAN SWEDEN Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PEAN SWEDEN Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Stacke, Anders Karl Edvin -Stacke, Per Sigvard Henning

Vill ni komma i kontakt med PEAN SWEDEN Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0370-76650 eller genom brev på följande adress:
Bergg. 23, 568 30, Skillingaryd

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel och uthyrning av maskiner och inventarier, bedriva utveckling, marknadsföring och försäkjning av fordonskomponenter, bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PEAN SWEDEN Aktiebolag och det är Stacke, Per Sigvard Henning som är född 1976 och har titeln VD, Stacke, Per Sigvard Henning som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Göran Lars-Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stacke, Anders Karl Edvin som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Revisor, Odqvist, Martin Erik som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,