Onny Rydén Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556338-2083 är organisationsnummer för verksamheten Onny Rydén Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Onny Rydén Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som Onny Rydén Aktiebolag finns i.

Onny Rydén Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-10-18 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Onny Rydén Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Onny Rydén Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Onny Rydén Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Onny Rydén Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0370-71278 eller genom brev på följande adress:
Storg. 69, 568 32, Skillingaryd

Bolagets ska bedriva konsultverksamhet inom begravningsbyrå- branschen, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Onny Rydén Aktiebolag och det är Rydén, Olle Onny Kennet som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydén, Irene Viviann som är född 1942 och har titeln Suppleant, Axelsson, Lars-Erik som är född 1970 och har titeln Revisor, Skärström, Eva Kristina som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,