Hubbestads Svarveri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Hubbestads Svarveri Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hubbestads Svarveri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hubbestads Svarveri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hubbestads Svarveri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-13. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hubbestads Svarveri Aktiebolag ska trivas.

Hubbestads Svarveri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaggeryd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning, förädling och försäljning av träprodukter och legotillverkning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hubbestads Svarveri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Hubbestads Svarveri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Hubbestads Svarveri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0393-23003.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hubbestads Svarveri Aktiebolag är Carlsson, Kjell Ingvar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Kerstin Monika som är född 1946 och har titeln Suppleant, Härelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Hubbestads Svarveri Aktiebolag har 556343-2441 som sitt organisationsnummer.