Smålandsrasta Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Smålandsrasta Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vaggeryd här finns det många olika Aktiebolag. Smålandsrasta Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Vaggeryd jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Smålandsrasta Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556345-6978.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0370-300510 alternativt besöka eller skicka post till Smålandsrasta Aktiebolag på följande adress ÅKAREGATAN 1, 568 92, Skillingaryd.

Smålandsrasta Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Smålandsrasta Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Karlsson, Sten Raymond som är född 1950 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, livs- och servicebutik, bensinstation, handel med värdepapper, partivaror såsom konst och handel med inredning och utrustning för storkök samt handel med inredning för offentlig miljö, jämte idka därmed förenliga verksamheter.