Elektrohm Per Engström Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Vaggeryd finns det ett Aktiebolag som heter Elektrohm Per Engström Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Elektrohm Per Engström Aktiebolag i Jönköpings län. Vaggeryd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Elektrohm Per Engström Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1989-02-27 så har Elektrohm Per Engström Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Elektrohm Per Engström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Elektrohm Per Engström Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Valhallav. 2, 567 32, Vaggeryd. Vi ni istället prata med Elektrohm Per Engström Aktiebolag så kan ni göra det på 0393-16220.

Bolaget skall bedriva tillverkning, service, försäljning av industrielektronik för tryckluftsteknik, konstruktionsarbeten inom industrielektronik och verkstadsindustri samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Engström, Per Martin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernqvist, Malin Bente Carolina som är född 1982 och har titeln Suppleant, Löw, Wolfgang Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Elektrohm Per Engström Aktiebolag har 556352-8040 som sitt organisationsnummer.