Bengts Trafik Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bengts Trafik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Vaggeryd. Det är nämligen den kommunen som Bengts Trafik Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bengts Trafik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bengts Trafik Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1989-04-21. Men sedan 1991-01-01 så har Bengts Trafik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Björkg. 15, 568 31, Skillingaryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengts Trafik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0370-70988.

Vaggeryd arbetar för att företag som Bengts Trafik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bengts Trafik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva beställningstrafik med buss samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bengts Trafik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Magnusson, Bengt Artur Roland -Magnusson, Iréne Maj Gulli.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengts Trafik Aktiebolag och det är följande personer, Magnusson, Iréne Maj Gulli som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Bengt Artur Roland som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jacobsson, Alf Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Klasson, Assar Bertil som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bengts Trafik Aktiebolag är 556357-9225.