Restaurang Järnvägshotellet i Skillingaryd Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Restaurang Järnvägshotellet i Skillingaryd Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vaggeryd. Det är nämligen den kommunen som Restaurang Järnvägshotellet i Skillingaryd Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Restaurang Järnvägshotellet i Skillingaryd Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Restaurang Järnvägshotellet i Skillingaryd Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1990-01-24. Men sedan 1992-01-01 så har Restaurang Järnvägshotellet i Skillingaryd Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till V. Järnvägsg. 7, 568 31, Skillingaryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Restaurang Järnvägshotellet i Skillingaryd Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0370-71559.

Vaggeryd arbetar för att verksamheter som Restaurang Järnvägshotellet i Skillingaryd Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Restaurang Järnvägshotellet i Skillingaryd Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Restaurang Järnvägshotellet i Skillingaryd Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Restaurang Järnvägshotellet i Skillingaryd Aktiebolag och det är följande personer, Petersson, Jonny Åke Henry som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Inger Maj-Britt Irene som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lavén, Jan Wilhelm som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Jan Lavèn AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Restaurang Järnvägshotellet i Skillingaryd Aktiebolag är 556379-0939.