Gustavsson - Trofast Svets & Service Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Gustavsson - Trofast Svets & Service Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vaggeryd här finns det många olika Aktiebolag. Gustavsson - Trofast Svets & Service Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Vaggeryd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Gustavsson - Trofast Svets & Service Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556393-5039.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0370-71025 alternativt besöka eller skicka post till Gustavsson - Trofast Svets & Service Aktiebolag på följande adress Industrig. 6, 568 31, Skillingaryd.

Gustavsson - Trofast Svets & Service Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gustavsson - Trofast Svets & Service Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Mårtensson, Göran Henry Vilhelm som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva svetsverksamhet, plåtslageri och byggnads- smide, bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.