Lecsa Mekan Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556402-8289 är organisationsnummer för bolaget Lecsa Mekan Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lecsa Mekan Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som Lecsa Mekan Aktiebolag finns i.

Lecsa Mekan Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-07-30 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lecsa Mekan Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Lecsa Mekan Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lecsa Mekan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Stig Johnny

Vill ni komma i kontakt med Lecsa Mekan Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0370-74080 eller genom brev på följande adress:
Åker, 568 92, Skillingaryd

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, tillverkning av och handel med bil- och motorcykeltillbehör och idka därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Lecsa Mekan Aktiebolag och det är Andersson, Stig Johnny som är född 1951 och har titeln VD, Andersson, Stig Johnny som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Peter Stig Börje Oskar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderman, Hjalmar Nils Voitto som är född 1957 och har titeln Suppleant, Tivelius, Lars Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor,