Henrik Nordic top collection AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Henrik Nordic top collection AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Henrik Nordic top collection AB är ett av dem. Statusen för Henrik Nordic top collection AB är att Bolaget är aktivt.

Henrik Nordic top collection AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-09-04. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Henrik Nordic top collection AB ska trivas.

Henrik Nordic top collection AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaggeryd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av sport- och fritidsartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Henrik Nordic top collection AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Henrik Nordic top collection AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Henrik Nordic top collection AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0393-31500.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Henrik Nordic top collection AB är Blomqvist, Inge Niklas Henrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Mona-Britt Sofia som är född 1963 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Alfredsson, Renée Ellesin som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Henrik Nordic top collection AB har 556404-3817 som sitt organisationsnummer.