Hoks Skogsmekanisering Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Hoks Skogsmekanisering Aktiebolag är ett företag som finns i Vaggeryd. I Hoks Skogsmekanisering Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Samuelsson, Ingbert Conny Oskar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nicklasson, Anita Kristina Maria som är född 1949 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Revisor, Löw, Wolfgang Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hoks Skogsmekanisering Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hoks Skogsmekanisering Aktiebolag på telefon 0393-21358.

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hoks Skogsmekanisering Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hoks Skogsmekanisering Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hoks Skogsmekanisering Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hoks Skogsmekanisering Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hoks Skogsmekanisering Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hoks Skogsmekanisering Aktiebolag har 556408-2476 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.