Evert Ljungbergs Åkeri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Evert Ljungbergs Åkeri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vaggeryd så är Evert Ljungbergs Åkeri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Vaggeryd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vaggeryd och i Jönköpings län. Redan 1991-01-31 så skapades Evert Ljungbergs Åkeri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Evert Ljungbergs Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Evert Ljungbergs Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556417-0818 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vaggeryd.

Just nu är Evert Ljungbergs Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Evert Ljungbergs Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0393-20014 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Evert Ljungbergs Åkeri Aktiebolag är Ljungberg, Ernst Gustaf Evert som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Märta Anna Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisor, Horwath Sydrevisioner Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .