Sandahls Grus & Asfalt Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Sandahls Grus & Asfalt Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vaggeryd. I Sandahls Grus & Asfalt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Molander, Patrik Mikael som är född 1973 och har titeln VD, Molander, Patrik Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandahl, Thord Anders Eskil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bigseth, Svenn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Flaathen, Eigil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Alexandersson, Ivan Erling som är född 1949 och har titeln SuppleantAndersson, Per Morgan som är född 1947 och har titeln Suppleant, Molander, Jan Fredrik Daniel som är född 1976 och har titeln Suppleant, Sandahl, Ingvar Evert Gustav som är född 1927 och har titeln SuppleantBengtsson, Niclas som är född 1964 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sandahls Grus & Asfalt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sandahls Grus & Asfalt Aktiebolag på telefon 0370-516000.

Bolaget skall bedriva grus- och stenhantering, tillverka asfalt och utföra beläggningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sandahls Grus & Asfalt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sandahls Grus & Asfalt Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sandahls Grus & Asfalt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sandahls Grus & Asfalt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sandahls Grus & Asfalt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Sandahl, Ingvar Evert Gustav -Sandahl, Thord Anders Eskil och av en av -Molander, Jan Fredrik Daniel -Molander, Patrik Mikael i förening med en av -Bigseth, Svenn -Flaathen, Eigil Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Sandahls Grus & Asfalt Aktiebolag har 556421-6181 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.