Hoks Skogstransporter Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva lastbils- och annan vägtransport ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hoks Skogstransporter Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaggeryd så är Hoks Skogstransporter Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Vaggeryd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaggeryd och i Jönköpings län. Redan 1991-03-14 så skapades Hoks Skogstransporter Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hoks Skogstransporter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hoks Skogstransporter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556422-5893 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaggeryd.

Just nu är Hoks Skogstransporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Hoks Skogstransporter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0393-21149 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hoks Skogstransporter Aktiebolag är Ceder, Kent Evert Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan Erik Evert som är född 1943 och har titeln Suppleant, Huzell, Catarina Elisabet Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .