Skilltryck AB

Jönköpings län

Information

Skilltryck AB är ett bolag som finns i Vaggeryd. I Skilltryck AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmberg, Klas Martin som är född 1976 och har titeln VD, Holmberg, Klas Martin som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Maths Agne Torleif som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sigvardsson, Hans som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Celinder, Karl Åke Göran som är född 1946 och har titeln Revisor, Celinder Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Skilltryck AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skilltryck AB på telefon 0370-73330.

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skilltryck AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skilltryck AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Skilltryck AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Skilltryck AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skilltryck AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holmberg, Klas Martin -Holmberg, Maths Agne Torleif

Skilltryck AB har 556437-5037 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.