G. Berglunds ambulerande servering Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Vaggeryd finns det ett Aktiebolag som heter G. Berglunds ambulerande servering Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar G. Berglunds ambulerande servering Aktiebolag i Jönköpings län. Vaggeryd är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

G. Berglunds ambulerande servering Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1992-12-15 så har G. Berglunds ambulerande servering Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är G. Berglunds ambulerande servering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med G. Berglunds ambulerande servering Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Svenarum Persgård, 560 13, Hok. Vi ni istället prata med G. Berglunds ambulerande servering Aktiebolag så kan ni göra det på 0393-20018.

Bolaget skall bedriva serverings- och gatuköksverksamhet, åkeriverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Berglund, Kent Anders som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Jenny Viola som är född 1976 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

G. Berglunds ambulerande servering Aktiebolag har 556456-5629 som sitt organisationsnummer.