Allmänläkarmottagningen Svegaholm Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Vaggeryd finns det ett Aktiebolag som heter Allmänläkarmottagningen Svegaholm Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Allmänläkarmottagningen Svegaholm Aktiebolag i Jönköpings län. Vaggeryd är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Allmänläkarmottagningen Svegaholm Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1993-02-16 så har Allmänläkarmottagningen Svegaholm Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-02-15 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Allmänläkarmottagningen Svegaholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Allmänläkarmottagningen Svegaholm Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till S. Ågatan 2, 567 31, Vaggeryd. Vi ni istället prata med Allmänläkarmottagningen Svegaholm Aktiebolag så kan ni göra det på 0393-16070.

Bolaget skall bedriva läkarmottagning och erbjuda sjuk- och hälsovård till invånarna främst i Vaggeryds kommun. Bolaget skall även genom si styrelse ha möjlighet att placera bolagets kontanter i värdepapper och bedriva handel därmed.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lindholm, Sigrid Gabriella Alexandra som är född 1950 och har titeln VD, Lindholm, Sven Olle Ragnar som är född 1946 och har titeln Vice VD, Lindholm, Sigrid Gabriella Alexandra som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Sven Olle Ragnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Åke Nils Gunnar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Axelsson, Lars-Erik som är född 1970 och har titeln RevisorSkärström, Eva Kristina som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindholm, Sigrid Gabriella Alexandra -Lindholm, Sven Olle Ragnar .

Allmänläkarmottagningen Svegaholm Aktiebolag har 556461-6679 som sitt organisationsnummer.