Wattenskärteknik i Skillingaryd Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Vaggeryd finns det ett Aktiebolag som heter Wattenskärteknik i Skillingaryd Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Wattenskärteknik i Skillingaryd Aktiebolag i Jönköpings län. Vaggeryd är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Wattenskärteknik i Skillingaryd Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan -0001-11-30 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1993-03-12 så har Wattenskärteknik i Skillingaryd Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Wattenskärteknik i Skillingaryd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Wattenskärteknik i Skillingaryd Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 82, 568 32, Skillingaryd. Vi ni istället prata med Wattenskärteknik i Skillingaryd Aktiebolag så kan ni göra det på 0370-79340.

Bolaget skall till verksamhet ha vatten- och laserskärning samt mekanisk bearbetning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ahlgren, Karl Henning Östen som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlgren, Karl Henrik Andréas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ulf Bengt Ivar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Wattenskärteknik i Skillingaryd Aktiebolag har 556463-9291 som sitt organisationsnummer.