G. Anderssons Mekaniska Aktiebolag

Jönköpings län

Information

G. Anderssons Mekaniska Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vaggeryd. I G. Anderssons Mekaniska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Karl Brynolf Leif som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kronholm, Karl Göran som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sten Ove Thomas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Fälth, Hans Ola som är född 1960 och har titeln Revisor, Ola Fälth Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med G. Anderssons Mekaniska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå G. Anderssons Mekaniska Aktiebolag på telefon 0370-73360.

Bolaget skall bedriva metallbearbetning såsom pressning, bockning, svetsning, borrning och gängning inom företrädesvis metallbranschen, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är G. Anderssons Mekaniska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

G. Anderssons Mekaniska Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

G. Anderssons Mekaniska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och G. Anderssons Mekaniska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för G. Anderssons Mekaniska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

G. Anderssons Mekaniska Aktiebolag har 556467-9180 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.