Möbelprodukter Waggeryd Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Möbelprodukter Waggeryd Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vaggeryd här finns det många olika Aktiebolag. Möbelprodukter Waggeryd Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Vaggeryd jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Möbelprodukter Waggeryd Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556484-3059.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0393-10725 alternativt besöka eller skicka post till Möbelprodukter Waggeryd Aktiebolag på följande adress Odeng. 8, 567 32, Vaggeryd.

Möbelprodukter Waggeryd Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Möbelprodukter Waggeryd Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Berglund, Lars Johan Stig som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av möbler och inredning med inriktning mot offentlig miljö samt därmed förenlig verksamhet.