Hans Edberg Golf AB

Jönköpings län

Information

I Vaggeryd finns det ett Aktiebolag som heter Hans Edberg Golf AB. Det finns flera verksamheter som liknar Hans Edberg Golf AB i Jönköpings län. Vaggeryd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hans Edberg Golf AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1994-04-08 så har Hans Edberg Golf AB varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hans Edberg Golf AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Hans Edberg Golf AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hooks Herrgård, 560 13, Hok. Vi ni istället prata med Hans Edberg Golf AB så kan ni göra det på 0393-21310.

Bolaget skall bedriva produkt- och materialförsäljningsverksamhet, produktutvecklingsverksamhet och utbildningsverksamhet inom ramen för golfsporten samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva proffisionell tävlingsverksamhet inom golfsporten. Tävlingsverksamheten ska utövas över hela världen.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Edberg, Hans Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edberg, Åsa Jennie Viktoria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Edberg, Barbro Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edberg, Hans Stefan -Edberg, Åsa Jennie Viktoria .

Hans Edberg Golf AB har 556485-4486 som sitt organisationsnummer.