Waggeryds Gräv Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Waggeryds Gräv Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Waggeryds Gräv Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Waggeryds Gräv Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Waggeryds Gräv Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-10-20. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där företaget finns i jobbar för att företag som Waggeryds Gräv Aktiebolag ska trivas.

Waggeryds Gräv Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaggeryd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grävning, schaktning, markberedning och markbearbetningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Waggeryds Gräv Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Waggeryds Gräv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Waggeryds Gräv Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0393-10926.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Waggeryds Gräv Aktiebolag är Larsson, Sten Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Berit Katarina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Waggeryds Gräv Aktiebolag har 556496-3303 som sitt organisationsnummer.