BIL FIX i Vaggeryd AB

Jönköpings län

Information

BIL FIX i Vaggeryd AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Vaggeryd som är den kommunen där BIL FIX i Vaggeryd AB finns. I Vaggeryd så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. BIL FIX i Vaggeryd AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket BIL FIX i Vaggeryd AB har haft sedan 1996-01-01. BIL FIX i Vaggeryd AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BIL FIX i Vaggeryd AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Bruksg. 10, 567 33, Vaggeryd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0393-10954.

Vaggeryd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är BIL FIX i Vaggeryd AB Privat, ej börsnoterat.

BIL FIX i Vaggeryd AB har idag 556506-0653 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Johansson, Anna Christina -Johansson, Jens Patrick Morgan är den som för stunden ansvarar för BIL FIX i Vaggeryd AB

Bolaget skall bedriva försäljning av bilar, rekonditionering av bilar, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I BIL FIX i Vaggeryd AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Jens Patrick Morgan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Christina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Revisor, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .