Amalfi Interiör Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av möbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Amalfi Interiör Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaggeryd så är Amalfi Interiör Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Vaggeryd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vaggeryd och i Jönköpings län. Redan 1995-01-17 så skapades Amalfi Interiör Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Amalfi Interiör Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Amalfi Interiör Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556506-6163 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vaggeryd.

Just nu är Amalfi Interiör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Amalfi Interiör Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-132970 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Amalfi Interiör Aktiebolag är Bengtsson, Lars Bengt Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Lars Jonas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Boiardt, Adam Kristian som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .