Svenska Livsrum AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Svenska Livsrum AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vaggeryd här finns det många olika Aktiebolag. Svenska Livsrum AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Vaggeryd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Svenska Livsrum AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556509-0031.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 076-1950005 alternativt besöka eller skicka post till Svenska Livsrum AB på följande adress ÅKER PRÄSTGÅRDSLÄNGAN, 568 92, Skillingaryd.

Svenska Livsrum AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Svenska Livsrum AB så sitter följande personer i styrelsen: , Berggren, Carl Fredrik som är född 1983 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnation av en- och flerfamiljshus utveckling, projektledning och konsultation avseende bostadsproduktion och energiförsörjning, försäljning av byggnadsmaterial och energisystem, försäljning av varor inom el och mekanik, kapitalförvaltning och härmed förenlig verksamhet.