Glädjekällan i Vaggeryd AB

Jönköpings län

Information

I Vaggeryd finns det ett Aktiebolag som heter Glädjekällan i Vaggeryd AB. Det finns flera bolag som liknar Glädjekällan i Vaggeryd AB i Jönköpings län. Vaggeryd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1995-07-03 så har Glädjekällan i Vaggeryd AB varit registrerat. Idag är Glädjekällan i Vaggeryd AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Glädjekällan i Vaggeryd AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Brunnsg. 24, 553 17, Jönköping. Vi ni istället prata med Glädjekällan i Vaggeryd AB så kan ni göra det på 036-124489.

Bolaget skall bedriva nöjesverksamhet, konsult inom nöjes- branschen, arrangemang av danstillställningar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Larsson, Lars Ulric Joakim som är född 1968 och har titeln Extern VD, Larsson, Lars Ulf Benny som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Uno Sigvard som är född 1931 och har titeln Suppleant, Tivelius, Lars Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Larsson, Lars Ulric Joakim .

Glädjekällan i Vaggeryd AB har 556515-6345 som sitt organisationsnummer.