BK - Skyltreklam Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556517-4132 är organisationsnummer för bolaget BK - Skyltreklam Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BK - Skyltreklam Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som BK - Skyltreklam Aktiebolag finns i.

BK - Skyltreklam Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-08-02 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BK - Skyltreklam Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

BK - Skyltreklam Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BK - Skyltreklam Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med BK - Skyltreklam Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2828628 eller genom brev på följande adress:
Mog. 19, 568 32, Skillingaryd

Bolaget skall bedriva tillverkning av reklamskyltar, dekaler samt screentryck och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BK - Skyltreklam Aktiebolag och det är Freij, Kenth Tony som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Inger Monika som är född 1942 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Arnold Gustav Georg som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor,