VVS Per Andersson AB

Jönköpings län

Information

556524-5957 är organisationsnummer för bolaget VVS Per Andersson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VVS Per Andersson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som VVS Per Andersson AB finns i.

VVS Per Andersson AB har varit registrerat sedan 1995-07-28 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för VVS Per Andersson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

VVS Per Andersson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för VVS Per Andersson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med VVS Per Andersson AB så kan ni göra det på telefon genom 0393-31566 eller genom brev på följande adress:
FÄNGEN 35, 567 91, Vaggeryd

Bolaget skall bedriva handel med varor och tjänster inom VVS-branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med VVS Per Andersson AB och det är Andersson, Per-Axel Tage som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Fredrik Lars Axel som är född 1974 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Skogsberg, Camilla Gertrud Synnöve som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,