Vaggeryds Svarv Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall utföra legoarbeten avseende svarvning, fräsning och annan därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vaggeryds Svarv Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaggeryd så är Vaggeryds Svarv Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Vaggeryd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vaggeryd och i Jönköpings län. Redan 1995-12-29 så skapades Vaggeryds Svarv Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Vaggeryds Svarv Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Vaggeryds Svarv Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556528-1663 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vaggeryd.

Just nu är Vaggeryds Svarv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Vaggeryds Svarv Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0393-12675 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vaggeryds Svarv Aktiebolag är Nord, Bengt Ingvar Våge som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Lena Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Claesson, Pär Anders Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .