Inredningsproduktion Waggeryd AB

Jönköpings län

Information

Inredningsproduktion Waggeryd AB är ett bolag som finns i Vaggeryd. I Inredningsproduktion Waggeryd AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Moström, Bo Fritz som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Lars Johan Stig som är född 1961 och har titeln Suppleant, Celinder, Karl Åke Göran som är född 1946 och har titeln Revisor, Celinder Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Inredningsproduktion Waggeryd AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Inredningsproduktion Waggeryd AB på telefon 0393-10725.

Bolaget skall bedriva produktion av inredningar av trä och metall inom företag- och offentliga sektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Inredningsproduktion Waggeryd AB av bolagstypen Aktiebolag.

Inredningsproduktion Waggeryd AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Vaggeryd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Inredningsproduktion Waggeryd AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Inredningsproduktion Waggeryd AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Inredningsproduktion Waggeryd AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Berglund, Lars Johan Stig -Moström, Bo Fritz

Inredningsproduktion Waggeryd AB har 556560-8030 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.