KL-Fastighetsförvaltning i Vaggeryd AB

Jönköpings län

Information

I Vaggeryd finns det ett Aktiebolag som heter KL-Fastighetsförvaltning i Vaggeryd AB. Det finns flera bolag som liknar KL-Fastighetsförvaltning i Vaggeryd AB i Jönköpings län. Vaggeryd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

KL-Fastighetsförvaltning i Vaggeryd AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-06-11 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 2001-02-07 så har KL-Fastighetsförvaltning i Vaggeryd AB varit registrerat och sedan 2001-06-11 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är KL-Fastighetsförvaltning i Vaggeryd AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med KL-Fastighetsförvaltning i Vaggeryd AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med KL-Fastighetsförvaltning i Vaggeryd AB så kan ni göra det på 0393-16090.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lundqvist, Rolf Göte Christer som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Birgitta Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Polsten, Jan Anders Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

KL-Fastighetsförvaltning i Vaggeryd AB har 556605-8631 som sitt organisationsnummer.