Maskinpoolen Skillingaryd AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaggeryd och Maskinpoolen Skillingaryd AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Maskinpoolen Skillingaryd AB är ett av dem. Statusen för Maskinpoolen Skillingaryd AB är att Bolaget är aktivt.

Maskinpoolen Skillingaryd AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-03-01. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Vaggeryd där företaget finns i jobbar för att företag som Maskinpoolen Skillingaryd AB ska trivas.

Maskinpoolen Skillingaryd AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05. I Vaggeryd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av maskiner såsom park och entreprenadmaskiner och tillbehör till dessa. Uthyrning, reparation och entreprenad av ovanstående maskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maskinpoolen Skillingaryd AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05.

Idag är Maskinpoolen Skillingaryd AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaggeryd.

Vill man komma i kontakt med Maskinpoolen Skillingaryd AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0370-71005.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Maskinpoolen Skillingaryd AB är Gustavsson, Sven Gunnar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Malin Johanna som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Maskinpoolen Skillingaryd AB har 556607-6161 som sitt organisationsnummer.