Ritz Konditori i Vaggeryd AB

Jönköpings län

Information

Ritz Konditori i Vaggeryd AB är ett av många företag som finns i Vaggeryd. Det är nämligen den kommunen som Ritz Konditori i Vaggeryd AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ritz Konditori i Vaggeryd AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-03-29.

Ritz Konditori i Vaggeryd AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2001-03-14. Men sedan 2001-03-29 så har Ritz Konditori i Vaggeryd AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järnvägsg. 16, 567 30, Vaggeryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ritz Konditori i Vaggeryd AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0393-10410.

Vaggeryd arbetar för att företag som Ritz Konditori i Vaggeryd AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ritz Konditori i Vaggeryd AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av konditorivaror och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ritz Konditori i Vaggeryd AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ritz Konditori i Vaggeryd AB och det är följande personer, Andersson, Mats Carl-Gustav som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Åsa Sofia som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lavén, Jan Wilhelm som är född 1950 och har titeln Revisor, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Jan Lavén Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ritz Konditori i Vaggeryd AB är 556608-1831.