Rolf Johansson Marknadsföring AB

Jönköpings län

Information

Bolaget ska bedriva reklamverksamhet och konsultverksamhet inom markandsföring samt förvaltning av värdepapper för egen räkning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rolf Johansson Marknadsföring AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaggeryd så är Rolf Johansson Marknadsföring AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Vaggeryd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaggeryd och i Jönköpings län. Redan 2001-03-29 så skapades Rolf Johansson Marknadsföring AB och företaget är har F-skattsedel Rolf Johansson Marknadsföring AB har haft det sedan 2002-03-04.

Rolf Johansson Marknadsföring AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-03-04

556609-0410 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaggeryd.

Just nu är Rolf Johansson Marknadsföring AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Rolf Johansson Marknadsföring AB så går det att nå dem via telefon på 0393-40392 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rolf Johansson Marknadsföring AB är Johansson, Rolf Fride Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Yvonne Britt Dorotéa som är född 1950 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .