H & E Huskonsult AB

Jönköpings län

Information

556612-3542 är organisationsnummer för företaget H & E Huskonsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H & E Huskonsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaggeryd som är den kommunen som H & E Huskonsult AB finns i.

H & E Huskonsult AB har varit registrerat sedan 2001-06-15 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för H & E Huskonsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-03.

H & E Huskonsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaggeryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för H & E Huskonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med H & E Huskonsult AB så kan ni göra det på telefon genom 0370-10071 eller genom brev på följande adress:
Parkv. 1, 568 30, Skillingaryd

Bolagets verksamhet skall vara uthyrning och förvaltning av hyres och visningshus, utbildning inom data, utveckling av hemsidor samt konsultverksamhet inom bygg samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H & E Huskonsult AB och det är Holst, Bo Inge som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Holst, Kerstin Ellen Marianne som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,