Anders K. Johanssons Åkeri i Vaggeryd AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Anders K. Johanssons Åkeri i Vaggeryd AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vaggeryd här finns det många olika Aktiebolag. Anders K. Johanssons Åkeri i Vaggeryd AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Vaggeryd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Anders K. Johanssons Åkeri i Vaggeryd AB är momsregistrerat sedan2001-08-08 och har organisationsnummer 556612-8962.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-2996586 alternativt besöka eller skicka post till Anders K. Johanssons Åkeri i Vaggeryd AB på följande adress Bondstorpsv. 25, 567 33, Vaggeryd.

Anders K. Johanssons Åkeri i Vaggeryd AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-08-08.

I Anders K. Johanssons Åkeri i Vaggeryd AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Stig Kennert som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utöva åkerirörelse avseende lastbilstransporter, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.