Skillingaryds Glas & Porslin AB

Jönköpings län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av glas, porslin och bosättningsvaror, bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skillingaryds Glas & Porslin AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vaggeryd så är Skillingaryds Glas & Porslin AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Vaggeryd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vaggeryd och i Jönköpings län. Redan 2001-09-03 så skapades Skillingaryds Glas & Porslin AB och verksamheten är har F-skattsedel Skillingaryds Glas & Porslin AB har haft det sedan 2002-02-11.

Skillingaryds Glas & Porslin AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-02-11

556615-1477 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vaggeryd.

Just nu är Skillingaryds Glas & Porslin AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Skillingaryds Glas & Porslin AB så går det att nå dem via telefon på 0370-70044 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skillingaryds Glas & Porslin AB är Jonsson, Eva Monica som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Handberg, Lars Göran som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hultberg, Ingvar Mattias som är född 1973 och har titeln Revisor, Johansson, John Peder Gunnar som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .